DIRECTOR EXECUTIU

El terme director executiu s’utilitza normalment per fer referència a la persona encarregada de màxima autoritat de l’anomenada gestió i direcció administrativa en una organització o institució.

Que és un CEO?

Aquest terme es tradueix com Chief Executive Officer, Director Executiu, Conseller Delegat, president executiu o Principal Oficial Executiu.

En línies generals podem dir que és la figura de major responsabilitat en l’empresa, la més capacitada per a la presa de decisions administratives i, generalment, la que rep una major remuneració. En altres paraules, és qui té la major autoritat d’una companyia, qui s’encarrega de la gestió i administració de la mateixa.

Què es necessita per ser CEO?

En línies generals hem de dir que, per ser CEO, qualsevol professional necessita bàsicament dues coses: una sòlida formació educativa i professional, i habilitats de lideratge.

Si hem d’afegir un tercer ingredient a aquesta “fórmula del CEO perfecte” aquest sense cap dubte seria el compromís, tant amb la seva ocupació com amb l’empresa. No en va els grans CEO com Elon Musk, Bill Gates i Mark Zuckerberg són els primers a arribar i també els últims a anar-se’n de les seves respectives companyies. S’ha demostrat que les persones intel·ligents treballen menys i obtenen millors resultats, però aquest no és el cas dels que aspiren al lloc de Chief Executive Officer, ja que de cap manera poden permetre treballar menys que els seus subordinats encara que de totes maneres necessitin obtenir els millors resultats .

El seu sou està al voltant dels 136.000€ anuals.

Per a més informació:Resultado de imagen de logo VIQUIPEDIA